Veľvyslanectvo Indie v Bratislave privítalo Miss Slovensko 2021 Sophiu Hrivnákovú

Svetová súťaž Miss World po dvoch rokoch odmlky
8. februára 2024
Vrchol plesovej sezóny noblesný Česko-Slovenský ples
18. februára 2024
Svetová súťaž Miss World po dvoch rokoch odmlky
8. februára 2024
Vrchol plesovej sezóny noblesný Česko-Slovenský ples
18. februára 2024

Miss Slovensko 2021, Sophia Hrivnáková dnes absolvovala príjemnú návštevu Veľvyslanectva Indickej republiky v Bratislave, kde sa stretla s Jej Excelenciou Apoorvou Srivastavovou, veľvyslankyňou Indie v Slovenskej republike. Stretnutie sa konalo v neformálnej atmosfére a bola pre nás všetkých pocta, že si Jej Excelencia našla čas na rozhovor so Sophiou.

Sophia odovzdala Jej Excelencii darček symbolizujúci jej rodné mesto – reprezentatívnu obrazovú publikáciu o Banskej Štiavnici. J.E. pani Apoorva Srivastava darovala Sophii nádhernú indickú šatku, ktorou vyjadrila priateľstvo medzi našimi krajinami.

Rozhovor sa venoval dlhej diplomatickej kariére a kultúry štátov, v ktorých pani Apoorva Srivastava pôsobila. Dotkli sa aj témy tradícií a vnímania súťaže krásy v Indii. Jej Excelencia pozvala Sophiu na hodinu jogy priamo na veľvyslanectve a srdečne ju pozvala aj na „Sárí Festival“ – festival indického oblečenia sárí.

Na záver rozhovoru pani veľvyslankyňa popriala Sophii veľa úspechov na finále 71. ročníka súťaže Miss World, ktoré sa bude konať v Indii. Dohodli sa, že po Sophiinom návrate sa s ňou opäťrada stretne, aby si vypočula jej zážitky z finále.

Zdieľajte